CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 9, 2011

MILKADEAL and ovencomel

Alhamdulillah..OVENCOMEL dah berjaya masuk MILKADEAL...tq SYIRA sbb approached saya..actually dr bulan 5 lagi saya dah di approached oleh MAD (fatin)..tp disebabkan masa tu saya terlalu bz dgn kerja2 opis and kena ikut deadline, maka saya terpaksa pendamkan hasrat, sehinggalah syira plak yg approached..tq syira bg peluang pada saya utk majukan OVENCOMEL..

saya minta maaf byk2 kerana tak dpt nak reply komen2 dlm MAD coz:
1) internet rumah saya ade problem..so saya tak dpt nk reply komen3 tu
2) try tgk komen2 MAD from BB, tapi tak keluar pn komen2 tu..yg ade cuma details macarons sahaja
3) saya baru je tukar company baru..banyak yg kena block termasuklah komen2 dlm MAD...

terima kasih pada kawan2 yg selalu upadate pasal macarons saya di MAD...so far, saya cuba sedaya upaya reply semua email customer yang membuat tempahan macarons dan bertanyakan mengenai macarons..alhmadulillah semua email telah pn saya reply secepat yg mungkin..sekiranya ade email yg terlewat reply, saya minta maaf byk2..saya masih baru dlm MAD dan saya juga perlu mengutamakan kerja2 ofis saya dan final exams anak saya yang bermula hari ini.

terima kasih kepada semua sifu2 saya yg tak jemu2 memberi kata2 semangat dan juga tunjuk ajar kepada saya..terima kasih kepada semua yg telah membeli kupon from MAD..:D

banyak yg saya belajar bila saya start berurusan dengan MAD:

1) bersabar melayan karena customer..layani mereka sebaik mungkin.
2) kena improve my english since kebanyakan customer saya email saya in english..mmg saya ni english 'rojak'/broken.. hopefully customer pahamlah ye bahasa 'rojak' saya..heheeh
3) belajar membahagikan masa..antara kerjaya (baru seminggu di company baru and banyak mende yg perlu saya pelajari), anak2 dan ovencomel....lagi2 anak saya nk final exams this week..mmg saya kena pandai bahagikan masa and byk luangkan masa dgn anak saya untuk buat revision

I'Allah, jika ade kesempatan saya nak tambah flavors macarons (ade beberapa list yg saya teringin nak buat cuma tak berkesempatan..)

Untuk pengetahuan semua, harga macarons saya RM2/pcs ..since ade promo di MAD, and as agreed, saya jual pada harga rm1/pcs dan saya dah inform syira awal2 saiz macarons saya besar sedikit sahaja dr syiling 50sen...

1 comments:

aisyah De Cullen said...

saya ade beli from MAD! =) Actually, sy editor Milkadeal =)) I love your macarons! sedap ^^ It was for my sister-in-law's birthday..hehe

Post a Comment