CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 17, 2012

From ovencomel...

Salam semua,

Minta maaf sebab dh lama tak updet blog ni..fb lagiler jarang updet...agak bz dgn kerja ofis dan manage anak2...even anak saya dua aje, tp semua buat sendiri sbb maidless..plak tu dh ujung2 tahun, anak nk exams, anak ade konsert, nk pk short vacations dan jugak kerja2 opis yg tak pernah berhabis...so kenalah utamakan mende2 yg wajib dlu....:D

Even OC tak selalu berupdet di blog dan FB, alhamdulillah order masih rancak..takdelah rancak spi bleh jd kaya...kire blehlah nk tambah2 mana2 yg kurang....Utk thn ni, OC agak slow dr segi promotion atas sebab2 yg tak dapat ni dielakkan..saya dlm proses men'establish'kan diri dgn workload dan environment baru...hopefully by end of this year, semua akan back to normal..InsyaAllah...

Actually, dlm pada saya berdiam diri, byk plan yg bermain2 di fikiran...saya cuba utk mencapai plan2 saya..Tapi tak semudah yg disangka since saya mmg takde helper...from A-Z, saya buat semua sendiri...blk kerja pn plg awal 8pm..sampai2 umah, setel dulu hal2 rumah yg tak pernah berhabis, then barulah start siapkan order...mmg tak sempatlah nk bukak lappy...

Utk thn ni, mmg saya berniat, amik order yg lite2..janji, everyweek ade order....mmg teringin nk dpt order yg byk2..tp badan/tenaga tak mampu nk cover semua mende..baik dr segi kerja ofis, kerja rumah mahupun order OC...tapi saya tetap bersyukur sbb order tak putus2 everyweek..Alhamdulillah...

Utk masa akan dtg (plg awal pn by end of this year or maybe early next year), InsyaAllah saya akan cuba mencapai plan2 saya...hmmmm..nk tambah lg produk OC...antara yg berlegar2 di fikiran:

1) cake in a jar:


  • choc moist
  • vanilla
  • red vellet
  • blue velvet
  • purple velvet
2) tiramisu in a jar
3) caramel cake with a lot of fruits on top of cake
4) lasagna

yg lain2 tak terpk lagi..manalah tau tiba2 ade terpk, saya akan update...Buat pengunjung/customer OC, terima kasih byk2 kerana terus sapot OC.. jika ade yg terkurang, saya mintak maaf dan sedia memperbaiki segala kelemahan OC...

wassalam..

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Raydahpunye said...

sedapnyaaaa

Post a Comment